Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

BMW IX-modellen worden duurder, maar bieden wel meer uitrusting

De elektrische BMW iX wordt duurder. De prijs is opgelopen tot maar liefst 12.000 euro, al is elke versie nu standaard flink verrijkt.

De nieuwe vanafprijs van de elektrische BMW iX is 92.225 euro, dus een paar duizend euro duurder dan voorheen. De iX xDrive40 Essence begint op 92.000, het “instapmodel” met 326 pk. De iX xDrive40 is nu altijd verkrijgbaar als Essence of Excellence, voorheen moest je het gelijknamige pakket op de prijslijst zien staan. Voor de iX xDrive40 Excellence moet je minimaal 97.325 euro meenemen naar een BMW-dealer. De iX xDrive40 wordt geleverd met een 71 kWh-accu waarmee de SUV tussen de 397 en 416 kilometer kan afleggen.

Zoals gezegd heeft BMW de prijs van alle iX’s aangepast, waardoor de xDrive50 ook duurder is dan voorheen. Deze krachtige middenklasse motor met maar liefst 523 pk en 765 Nm presteert nu altijd als een uitstekend model. De Excellence-versie voegt daar onder meer adaptieve ophanging met luchtvering, mee- en tegensturen van de achteras, specifieke lichtmetalen en softclose deuren aan toe. De iX M60 beschikt ook over ventilatie voor de voorstoelen, bredere verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, laser-LED-matrixkoplampen en een professionele parkeerassistent.

laat uw reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omhoog