Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

BMW iX1 is te bestellen

De elektrische BMW iX1 begint bij iets meer dan 55K en is minder dan € 4.000 duurder dan zijn meer conventioneel aangedreven broer of zus. De laatste is voorwielaandrijving met een driecilinder van 136 pk, terwijl de iX1 een vierwielaandrijving van 313 pk heeft. Er zijn (nog) geen aandrijflijnvarianten meer. In de sprint is de EV dus beduidend sneller: 100 km/u in slechts 5,6 seconden. Als je andere prioriteiten hebt dan pure snelheid, kan de iX1 volgens de WLTP-cyclus tot 440 km afleggen op een volledige lading. Het batterijpakket heeft een netto capaciteit van 64,7 kWh.

Tussen de standaard en M Sport zit nog een andere versie: de xLine (vanaf € 57.770). Het verschilt van de basisversie met 18-inch wielen en lichte bies op de raamkozijnen, bumpers en dorpels. Je herkent de slip-on aan het ontbreken ervan: hij komt met de 17 inch lichtmetalen velgen die je op de foto ziet, en houdt – behalve rond de grille – niet van de grijstinten. Als u ook goed op de snit let, kunt u kiezen voor unilak in zwart of wit. Met dat laatste kun je de zijspiegelbehuizingen contrasteren: een hoogglanzend zwart exemplaar is zonder meerprijs verkrijgbaar. Andere carrosseriekleuren kosten minimaal € 1050,30 extra.

Binnenin is de standaard iX1 te herkennen aan de lichtgekleurde hemelbekleding en zwarte stof op de stoelen. De meerprijs van 609,40 euro voor kunstleer valt mee, al is de standaardversie alleen in het zwart verkrijgbaar. Als je andere kleuren wilt, moet je tussen de versies groter lijken.

laat uw reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omhoog