Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

BMW M3 touring in het wild

De BMW M3 Touring komt eraan. Dit weten we al sinds 2020, maar BMW doet nog flink zijn best om deze verborgen te houden. Na talloze teasers, obscure platen, patentschetsen en afbeeldingen van gecamoufleerde kopieën, is het tijd om het opnieuw te doen. Het is een beetje overdreven, zeker voor een auto die je recht voor je ziet, het is een gewone M3 en een 3-serie wagon gecombineerd.

Eerste M3 in de geschiedenis

Maar we kennen ook BMW. Deze M3 is de eerste M3 Touring in de geschiedenis. Een belangrijke stap in de geschiedenis van de BMW M, en een auto die waarschijnlijk een nieuw klantensegment zal betreden. Ter herinnering: de M3 heeft 480 PK in handgeschakelde vorm, 510 pk als automaat. Het gerucht gaat dat de Touring alleen leverbaar zal zijn in de laatste configuratie, of in combinatie met xDrive vierwielaandrijving. Een ontwikkeling die we al vaker terugzien bij diverse andere M-modellen.

Interieur

Het dashboard is nog bedekt, maar het scherm moet nog bekeken worden tijdens een rondje op de Nürburgring. De M3 Touring krijgt in ieder geval het dashboard van de gefacelifte 3-serie. Dit dashboard heeft een grotere combinatie van gebogen schermen en minder fysieke knoppen dan voorheen. Dit geldt natuurlijk ook voor de reguliere M3. Wij zijn er ieder geval wel over te spreken.

laat uw reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omhoog