Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Boost uw BMW occasion

Geef uw advertentie een boost met de advertentiemogelijkheden. Zichtbaarheid is belangrijk om aandacht te trekken voor uw BMW. Op ons platform bereikt u altijd de juiste doelgroep. Echter kan een occasion na verloop van tijd uit beeld verdwijnen. Wij helpen u graag een handje met onze diensten. Deze zullen uw verkoopkansen verhogen en de juiste liefhebber voor uw auto vinden.

bump (1)

Advertentie omhoogplaatsen

Door uw advertentie opnieuw omhoog te plaatsen krijgen talloze potentiële klanten deze te zien. Hiermee bereikt u direct uw doelgroep en kunt u wellicht al binnen enkele minuten een telefoontje van een koper verwachten.

✔ Plaats uw auto direct onder de aandacht

✔ Zet uw auto boven de concurrentie

✔ Vergroot uw verkoopkansen

Aanbevolen advertentie

Wilt u liever voor langere tijd op de radar verschijnen? Dan kiest u voor de aanbevolen advertentie. Hiermee wordt uw advertentie 7 dagen lang boven de zoekresultaten getoond. Bij elke zoekopdracht staat uw voertuig dus volop in de aandacht. Uw verkoopkansen nemen hierdoor sterk toe.

✔ Plaats uw auto 7 dagen onder de aandacht van relevante bezoekers

✔ Krijg een vermelding op onze Facebook en Instagram

✔ Uw advertentie valt op met een eigen label

✔ Maximaliseer uw verkoopkansen

aanbevolen-ad

Bent u een automotive professional?

Verkoopt u regelmatig auto’s? Dan is het wellicht aantrekkelijk om een pakket te nemen. Hiermee profiteert u voor een eenmalige prijs van vaste lage prijzen op onze diensten.

Omhoog