Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Direct BMW verkopen

Direct uw BMW verkopen

Wilt u snel uw BMW verkopen? Daar kunnen wij u uitstekend in ondersteunen. Ook voor het verkopen van uw MINI kunt u bij ons terecht. Dankzij onze brede netwerk aan specialistische autobedrijven krijgt u binnen 48 uur gratis en vrijblijvend een bod op uw auto. Zo verkoopt u zonder gezeur en gedoe direct uw auto. Elke type BMW en MINI kan bij ons worden aangeboden. Op basis van leeftijd, kilometerstand, staat en geschiedenis van de auto wordt het bod bepaald. Houdt rekening met het feit dat een bod vanuit een autobedrijf lager zal zijn dan wanneer u deze zelf particulier verkoopt. Wanneer u dit wenst plaatst u gemakkelijk een advertentie op ons platform!

Binnen 48 uur een vrijblijvend bod

Doordat wij nauw samenwerken met een groot aantal specialistische autobedrijven ontvangt u slechts binnen 48 uur een vrijblijvend bod op uw auto. Het bod komt tot stand op basis van de volgende criteria:

Kilometerstand

Bouwjaar

Opties en accessoires

Technische en optische staat

Geschiedenis van de auto

Houdt ook rekening met het feit dat er constant marktontwikkelingen zijn. Wijzigingen in regelgevingen, trends en algemene vraag uit de markt kunnen het bod beïnvloeden. Wij doen voor u altijd ons best om een realistische bieding te realiseren op uw auto. Het aanvragen van een bod is gratis. Ook bent uiteraard geheel vrij om het bod te weigeren of accepteren.

Wij accepteren iedere BMW en MINI

Dankzij ons brede netwerk is er voor iedere BMW of MINI occasion een geïnteresseerd autobedrijf te vinden. Wij zullen altijd ons best doen om een bod te krijgen die voldoet aan uw vraagprijs. Uiteraard kunnen wij dit niet garanderen. Ter voorbeeld: een model met een hoge kilometerstand en technische gebreken zal minder interessant zijn voor een specialist, maar wellicht wel voor onze exportpartners. Wanneer u hier rekening mee houdt zult u altijd een marktconform bod ontvangen.

Geheel gratis

Het aanvragen van een bod op uw auto is geheel gratis en vrijblijvend. Ook wanneer u akkoord bent over de prijs met één van onze partners hoeft u niets te betalen. Wij vragen u enkel om de gegevens van uw auto zo waarheidsgetrouw mogelijk in te vullen. Hierdoor weet onze inkooppartner exact wat voor auto het betreft en kan de deal snel worden afgerond. Het verhullen van technische gebreken of schades kunnen de geboden prijs beïnvloeden en veroorzaakt een nadelige situatie voor zowel u als het geïnteresseerde autobedrijf.  

Hoe werkt het?

Meld uw auto bij ons aan

U kunt uw BMW of MINI eenvoudig aanmelden via het onderstaande contactformulier. Vul zoveel mogelijk waarheidsgetrouwe informatie in voor een snelle afhandeling!

Aanvraag in behandeling

Na uw inzending zetten wij de aanvraag uit bij onze inkooppartners. Dankzij ons brede netwerk is er altijd een geïnteresseerde partij.

Ontvang GRATIS en vrijblijvend uw bod

Dankzij ons brede netwerk ontvangt u binnen 48 uur een marktconform bod op uw auto.

Verkoop uw auto

Wanneer u het bod accepteert wordt u in contact gebracht met onze inkooppartner om de deal af te ronden.

Zij gingen u al voor

Vul hier uw aanvraag in!Krijg gratis het beste bod op uw auto!

Na het invullen van het kenteken worden de basisgegevens van uw auto automatisch ingevuld. Daarna is het belangrijk zoveel mogelijk informatie te geven. Het achterwege laten van technische gebreken of schades zal uiteindelijk nadelig zijn voor zowel u als de kopende partij. Alle velden zijn verplicht om in te vullen. Wij willen hiermee een zo compleet mogelijk beeld van uw auto krijgen waardoor wij een optimaal bod voor u kunnen realiseren.

Na het indienen van de aanvraag zetten wij deze direct uit bij onze inkooppartners. Het hoogste bod krijgt u via e-mail van ons toegestuurd.

Geen verplichtingen

Voorstel op maat

Gratis en vrijblijvend 

Omhoog