Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Onderhoudsspecialisten

specialist

BMW onderhoudsspecialisten

Maak hier kennis met dé BMW onderhoudsspecialisten. Iedere specialist beschikt over de juiste kennis om uw auto te onderhouden. Door hun jarenlange ervaring weten zij al snel een correcte diagnose te stellen. Zij kennen uw voertuig van A tot Z en weten de meest complexe reparaties vakkundig uit te voeren. Hierdoor kunt u weer volop van genieten van uw auto zoals BMW het ooit bedoeld heeft. Door het brede aanbod aan specialisten vindt u altijd de juiste bij u in de regio.

U vindt hier experts op verschillende gebieden

Een BMW staat voor kwaliteit en hoogwaardige engineering. Helaas wordt niet ieder exemplaar goed onderhouden. Ook zijn er een aantal typische problemen die horen bij een specifiek motortype. Gelukkig weten onderstaande specialisten deze 'kwaaltjes' op een efficiënte, correct wijze te repareren. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor het reguliere kleine en grote onderhoud en bent u altijd aan het goede adres voor deskundig advies.

 • Panoramadaken
 • Koellekkages
 • Vanosrevisie
 • Klepseals
 • Distributieketting
 • i-drive defecten
 • Mini specialist
 • Alpina specialist
 • Chiptuning
 • Regulier onderhoud
 • Erkend BMW specialist
 • APK

BMW panoramadaken

BMW panoramadaken staat voor de combinatie van een oplossing op maat en optimale klantenservice. Hun missie is om een reparatie te bieden die past bij uw wensen en behoeften. Dit gaat altijd gepaard met een grondige diagnose, inspectie en prettig contact.

Het bedrijf richt zich op het repareren van panoramdaken en schuifdaken. Enkele modellen die problemen hebben met deze daken zijn de onder andere de BMW X3, X5 en 5-serie touring.

 Panoramadaken

bmw-panoramdaken
bmw-specialist-roos

Garage Roos

We zijn een garagebedrijf dat waarde hecht aan een goede band, zowel onder je auto als met jou. Gespecialiseerd in BMW en MINI weten we het beste uit jouw auto te halen.

Het team bij Garage Roos staat garant voor kwaliteit en hoge service. We geven altijd een beetje extra gas voor jou. Je mag van ons een professioneel en ervaren team verwachten dat met je meedenkt en het beste biedt.

Daarnaast bespaart u bij ons een hoop geld bij jaarlijks onderhoud of reparaties, omdat wij verder kijken en proberen waar het kan te besparen op onderhoud of reparaties. Daarmee zijn wij een stuk goedkoper dan een dealer; we noemen ons niet voor niks hét alternatief voor de dealer!

Koellekkages Vanosrevisie Klepseals Distributieketting i-drive defecten MINI specialist Chiptuning APK

MB Car Service

MB Car Service is een klantgericht en transparant garagebedrijf waar met veel vakmanschap en toewijding aan uw auto gewerkt wordt. Vanuit de historie is MB Car Service gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van BMW en MINI automobielen.

De ondernemer heeft  een jarenlange ervaring met beide merken. Als 1e Autotechnicus, APK keurmeester en diagnose/technisch-specialist is hij, gedurende 15 jaar werkzaam geweest bij verschillende erkende BMW dealers in de regio (o.a Hans Severs in Alphen a/d Rijn, BMW Den Haag en BMW vd Plas in Leiden).

Wij mogen ons dan ook met recht “BMW en Mini Specialist” noemen.

Een vriendelijk ontvangst en een uitmuntende service tegen een scherpe prijs, dat zijn de zaken waar het bij ons om draait!

Koellekkages Vanosrevisie Klepseals Distributieketting i-drive defecten MINI specialist APK

BMW-specialist-MB
Offenga-bmw-specialist
Offenga-bmw-specialist

Offenga

Techniek zat Jacob Offenga al jong in het bloed. Dit in combinatie met zijn voorliefde voor BMW, deed hem besluiten om in 2005 een eigen garagebedrijf op te richten in zijn woonplaats Franeker (een schitterend plaatsje in de provincie Friesland), een plek waar hij al zijn kennis en passie voor het vak kwijt kon. De start van Offenga BMW Specialist was hierbij een feit.
Het bedrijf kende een snelle en constante groei. Al gauw wist iedere BMW liefhebber uit Friesland Offenga te vinden. Een reden om meer personeel aan te trekken en het bedrijfspand uit te breiden. Ook richtte het bedrijf zich niet alleen meer op het repareren van BMW’s. De (online) verkoop van BMW onderdelen werd aan het diensten-/ productenpakket toegevoegd. Een succesvolle stap, want inmiddels is de webshop door heel Nederland bekend.

Offenga BMW Specialist anno nu…

Het huidige team bestaat uit tien medewerkers, waarvan vijf monteurs en 3 actieve verkopers. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan uw BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.

Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Waardoor zij voortdurend met de ontwikkelingen meegaan.

Op gebied van speciaal gereedschap en apparatuur zijn wij eveneens volledig bij de tijd. Storingen zijn snel gevonden en reparaties snel uitgevoerd.

BMW M-Power

Naast alle bovenstaande activiteiten zijn wij tevens vooraanstaand als het om BMW M-power onderdelen gaat. Regelmatig komen bij ons M-modellen binnen die geheel gedemonteerd worden om daarna als seperate onderdelen weer dienst te doen voor projecten, circuit/drift auto’s of gewoon om bestaande auto’s te upgraden. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen en tarieven.

Koellekkages Vanosrevisie Klepseals Distributieketting i-drive defecten Schades Onderdelenspecialist APK

Bergwerff BMW en MINI

Naast het aanbieden van BMW- en MINI-occasions van hoge kwaliteit, streven wij ernaar altijd perfecte service te verlenen. Onze monteurs zijn zeer deskundig dankzij de specifieke opleidingen die ze hebben gevolgd en blijven volgen. Wij vinden het zeer belangrijk om u als klant volledig te ontzorgen. Zo is het mogelijk dat u een vervangende auto mee krijgt bij onderhoud, of bieden wij haal- en brengservice. Waar het op neer komt is dat u geen hinder ondervindt tijdens het uitvoeren van het onderhoud aan uw BMW of MINI.

Erkend BMW & MINI specialist Koellekkages Vanosrevisie Klepseals

 Distributieketting i-drive defecten Regulier onderhoud APK

 Gratis leenauto  Haal- en brengservice

14648235_28

Autobedrijf Gerrit Jonkers

Door meer dan 30 jaar aan BMW & MINI ervaring, onze uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs weten wij exact hoe wij uw BMW of MINI in topconditie kunnen houden.

Onze ruime werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap. Hier kunt u onder meer terecht voor de APK, het bijvullen van uw airco of het spoelen van uw automaat. Tevens werken wij altijd met originele BMW & MINI onderdelen, zodat wij met de grootste zorg aan uw auto kunnen werken. Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem! U kunt gratis gebruik maken van een leenauto. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Een open en eerlijke houding is onze basis!

Meer weten over het onderhoud aan uw BMW of MINI? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Steenweg 8 in Waardenburg.

BMW & MINI specialist Koellekkages Vanosrevisie Klepseals

 Distributieketting i-drive defecten Regulier onderhoud APK

 Gratis leenauto

Omhoog