Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Liefhebber

19.95

 • Pakket looptijd: 365 dagen
 • Advertenties: onbeperkt
 • Advertentie uitlichten: 2
 • Advertentie omhoogplaatsen: 5
upgrade nu!

Specialist

109.95

 • Pakket looptijd: 365 dagen
 • Advertenties: onbeperkt
 • Advertentie uitlichten: 15
 • Advertentie omhoogplaatsen: 40
upgrade nu!

Dealer

129.95

 • Pakket looptijd: 365 dagen
 • Advertenties: onbeperkt
 • Advertentie uitlichten: 35
 • Advertentie omhoogplaatsen: 100
upgrade nu!

Advertentie omhoogplaatsen

Misschien heeft u een BMW occasion te koop die moeilijk in de markt ligt. Of heeft u een bepaalde prijs in gedachten waar u de juiste koper voor zoekt. Na enige tijd wilt u weer volop aandacht voor uw occasion. Door uw advertentie omhoog te plaatsen komt deze weer in beeld bij de relevante doelgroep. U plaatst tevens uw auto boven de concurrentie en vergroot hiermee uw verkoopkansen.

            ✔ Plaats uw auto direct onder de aandacht

 ✔ Zet uw auto boven de concurrentie

  ✔ Vergroot direct uw verkoopkansen

bump (1)
aanbevolen-ad

Aanbevolen advertenties

Heeft u een BMW in concoursstaat? een echte M? Of wellicht ‘gewoon’ een fraai exemplaar. Met een aanbevolen advertentie trekt u alle aandacht op relevante zoekresultaten. Deze worden bovenaan getoond en zijn als eerste zichtbaar voor uw potentiële klant. De aanbevolen advertentie is 7 dagen geldig en kan daarna worden verlengd. Verkoopsucces gegarandeerd.

      ✔ Plaats uw auto 7 dagen onder de aandacht

       ✔ Uw advertentie valt op met een eigen label

 ✔ Maximaliseer direct uw verkoopkansen

            ✔ Krijg een vermelding op onze social kanalen

Zet uw BMW advertentie op de kaart

Als automotive professional bent u trots op de BMW occasions die u aanbiedt. U wilt deze dan ook op een onderscheidende manier aanbieden aan een relevante doelgroep. Bij BMW Vergelijker bent u dan op het juiste adres. Bij ons bereiken uw advertenties direct de juiste doelgroep. Hiermee vergroot u uw verkoopkansen. Naast automotive professional bent u ook ondernemer. U wilt dus een goede deal. Daar denken wij graag in mee met onze pakketten.

Algemene verkooptips

Zelfs met onze diensten kan het zijn dat uw BMW occasion weinig leads trekt en al enige tijd te koop staat. Dan is het tijd om te kijken naar de kwaliteit van uw advertentie. Heeft u voldoende, duidelijke foto’s? Is de advertentietekst professioneel en alomvattend geschreven? Wanneer u twijfelt over sommige aspecten is het verstandig om uw advertentie na te lopen op de onderstaande punten.

bmw_17440igrancpmspt5ha1fb_lowaggressive_alpinweiss-iii

Gebruik duidelijke, kwalitatieve foto’s

Een foto zegt meer dan 1000 worden. Althans een goede foto. Om uw potentiële klant te enthousiasmeren wilt u de auto zo duidelijk mogelijk weergeven.

Een tip die u kunt gebruiken is om het exterieur vanuit elke hoek te fotograferen. Inclusief de voor- en achterkant beschikt u dan over een zestal foto’s. Fotograaf daarna het interieur. Wanneer u de voorstoelen plat legt kunt u vanuit verschillende hoeken het interieur duidelijk vastleggen. Leg als laatste onderscheidende details vast die uw occasion onderscheiden.

Onderscheid uzelf met een video

Op ons platform is het mogelijk om een video te tonen bij uw advertentie. Wij raden dan ook sterk aan om hier gebruik van te maken. Tegenwoordig beschikt iedere fotocamera tevens over een videofunctie. Schroom dan niet om deze te gebruiken.

Daarnaast bereikt u met een geüploade video meer mensen.  U kunt deze bijvoorbeeld delen op social media. Vergeet ook niet dat Youtube de tweede grootste zoekmachine ter wereld is. Hier kunt u de video ook op publiceren om uw doelgroep te bereiken.

purepng.com-white-bmw-x3-carcarbmwvehicletransport-961524661340tuwek
bmw-doelgroep-schrijven

Schrijf voor uw doelgroep

Het is goed mogelijk dat uw BWM 7-serie occasion een andere doelgroep trekt dan uw X1 model. Probeer uw advertentietekst daarop aan te passen. Verplaats u in de potentiële klant en wat hij of zij graag wil weten over de auto.

Vermeldt tenminste altijd de verkoopvoorwaarden en mogelijkheden tot garantie en eventuele financiering. Het is ook verstandig om alle optie’s en onderscheidende factoren te beschrijven. Hiermee heeft u de basis voor een goede advertentietekst

Omhoog