Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Facelift voor de BMW M3 en M4

1 / 5

BMW occasion blog

De BMW M3 en M4 moeten iets langer mee dan verwacht, dus beide modellen hebben nog wel een facelift nodig. De modellijnen van de BMW 3 Serie en M3 (of 4 Serie en M4) lopen niet bepaald parallel. Tegen de tijd dat je eindelijk kunt genieten van de M3 en M4 (G80/G82), is de BMW […]

De BMW M3 en M4 moeten iets langer mee dan verwacht, dus beide modellen hebben nog wel een facelift nodig.

De modellijnen van de BMW 3 Serie en M3 (of 4 Serie en M4) lopen niet bepaald parallel. Tegen de tijd dat je eindelijk kunt genieten van de M3 en M4 (G80/G82), is de BMW 3-serie (G20/G21) zo oud dat hij net een facelift heeft gekregen. De update van het interieur vindt wel zijn weg naar de nieuwe M3, kijk maar op het scherm van de BMW M3 Touring.

Wat gebeurt er met de grille?

Als het gaat om het veranderen van het uiterlijk van de BMW M3 en M4 wordt de aandacht nog steeds gevestigd op nog steeds controversiële grille. We kunnen hier kort op ingaan: dit gaat waarschijnlijk niet veranderen. Aangezien dingen visueel veranderen, is het nog steeds een milde facelift. Het betreft met name het veranderen van het interieur, nieuwe koplampen en achterlichten, en misschien een paar extra kleine dingen.

Touring overtrof de verwachtingen

Het goede nieuws: het gaat erom de verwachtingen te overtreffen, vooral voor de BMW M3 Touring. Het model zal nog maar een paar jaar verkrijgbaar zijn, maar BMW merkte dat er veel vraag was naar de M3-stationwagen. BMW wil de Touring nu ook tot het einde houden.

Naar verwachting krijgen alle modellen in 2024 de BMW M3 facelift. Zoals gezegd eindigt de M3 in 2025 en de M4 in 2026, maar dat wordt nu 2027 (M3) en 2028 (M4). U kunt dus tot zes jaar genieten van de S58-motor in zijn huidige vorm. Wat ons betreft had deze facelift niet per se gehoeven. Wanneer wij een M3 of M4 in het wild spotten is het nog steeds een zeer excentriekeling die menig nekken laat draaien. Toch begrijpen wij ook wel dat ze in München niet uit hun neus zitten te eten en graag willen door ontwikkelen.


Samenvatting

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Omhoog