Voor een betere beleving wijzig uw browser CHROME, FIREFOX, OPERA of Internet Explorer.

Mogelijkheden voor uw bedrijf

BMW-Vergelijker; the ultimate selling machine

Als automotive professional werkt u in een prachtig vakgebied. Wanneer u een BMW of MINI specialist bent heeft u daarnaast een voorkeur voor hoogwaardige producten. Om deze aan te bieden zoekt u uiteraard een wijze die minstens zo hoogwaardig is als uw occasions. Ons platform sluit daar perfect bij aan. Wij zijn er om uw auto’s op een onderscheidende manier aan de passende doelgroep te tonen. Onze bezoekers hebben een specifieke koopintentie en willen in hun digitale zoektocht de mooiste BMW en MINI voertuigen zien. U mag hier dus zeker niet in ontbreken!

Hoe ondersteunen wij uw sales?

Een auto kopen gaat gepaard met emotie en dat geldt zeker wanneer het een BMW of MINI occasion betreft. Net als u zijn wij liefhebbers van deze merken en creëren wij unieke content samen met onze klanten. Hiermee bouwen wij aan ons merk waar u onderdeel van kunt zijn. Daarnaast profiteert u als automotive professional van een aantal voordelen:

✔ Automatisch voorraadbeheer

 ✔ Onbeperkte advertentieboosters

  ✔ Een unieke bedrijfspagina

Het voorraadbeheer kan een ongelimiteerd aantal auto’s voor u beheren. U ontvangt daarnaast een ongelimiteerd aantal advertentieboosters waarmee u uw verkoopkansen vergroot. Deze boosters onderscheiden uw advertenties en brengen deze extra onder de aandacht van potentiële kopers. Met een bedrijfspagina krijgt u de kans om ook uw services aan te bieden. U kunt ter voorbeeld tevens vermeld worden als onderhoudsspecialist.

Zij gingen u al voor

Advertentie omhoogplaatsen

Misschien heeft u een BMW occasion te koop die moeilijk in de markt ligt. Of heeft u een bepaalde prijs in gedachten waar u de juiste koper voor zoekt. Na enige tijd wilt u weer volop aandacht voor uw occasion. Door uw advertentie omhoog te plaatsen komt deze weer in beeld bij de relevante doelgroep. U plaatst tevens uw auto boven de concurrentie en vergroot hiermee uw verkoopkansen.

            ✔ Plaats uw auto direct onder de aandacht

 ✔ Zet uw auto boven de concurrentie

  ✔ Vergroot direct uw verkoopkansen

bump (1)
aanbevolen-ad

Aanbevolen advertenties

Heeft u een BMW in concoursstaat? een echte M? Of wellicht ‘gewoon’ een fraai exemplaar. Met een aanbevolen advertentie trekt u alle aandacht op relevante zoekresultaten. Deze worden bovenaan getoond en zijn als eerste zichtbaar voor uw potentiële klant. De aanbevolen advertentie is 7 dagen geldig en kan daarna worden verlengd. Verkoopsucces gegarandeerd.

      ✔ Plaats uw auto 7 dagen onder de aandacht

       ✔ Uw advertentie valt op met een eigen label

 ✔ Maximaliseer direct uw verkoopkansen

            ✔ Krijg een vermelding op onze social kanalen

Zet uw BMW advertentie op de kaart

Als automotive professional bent u trots op de BMW occasions die u aanbiedt. U wilt deze dan ook op een onderscheidende manier aanbieden aan een relevante doelgroep. Bij BMW Vergelijker bent u dan op het juiste adres. Bij ons bereiken uw advertenties direct de juiste doelgroep. Hiermee vergroot u uw verkoopkansen. Naast automotive professional bent u ook ondernemer. U wilt dus een goede deal. Daar denken wij graag in mee met onze pakketten.

Algemene verkooptips

Zelfs met onze diensten kan het zijn dat uw BMW occasion weinig leads trekt en al enige tijd te koop staat. Dan is het tijd om te kijken naar de kwaliteit van uw advertentie. Heeft u voldoende, duidelijke foto’s? Is de advertentietekst professioneel en alomvattend geschreven? Wanneer u twijfelt over sommige aspecten is het verstandig om uw advertentie na te lopen op de onderstaande punten.

bmw_17440igrancpmspt5ha1fb_lowaggressive_alpinweiss-iii

Gebruik duidelijke, kwalitatieve foto’s

Een foto zegt meer dan 1000 worden. Althans een goede foto. Om uw potentiële klant te enthousiasmeren wilt u de auto zo duidelijk mogelijk weergeven.

Een tip die u kunt gebruiken is om het exterieur vanuit elke hoek te fotograferen. Inclusief de voor- en achterkant beschikt u dan over een zestal foto’s. Fotograaf daarna het interieur. Wanneer u de voorstoelen plat legt kunt u vanuit verschillende hoeken het interieur duidelijk vastleggen. Leg als laatste onderscheidende details vast die uw occasion onderscheiden.

Onderscheid uzelf met een video

Op ons platform is het mogelijk om een video te tonen bij uw advertentie. Wij raden dan ook sterk aan om hier gebruik van te maken. Tegenwoordig beschikt iedere fotocamera tevens over een videofunctie. Schroom dan niet om deze te gebruiken.

Daarnaast bereikt u met een geüploade video meer mensen.  U kunt deze bijvoorbeeld delen op social media. Vergeet ook niet dat Youtube de tweede grootste zoekmachine ter wereld is. Hier kunt u de video ook op publiceren om uw doelgroep te bereiken.

purepng.com-white-bmw-x3-carcarbmwvehicletransport-961524661340tuwek
bmw-doelgroep-schrijven

Schrijf voor uw doelgroep

Het is goed mogelijk dat uw BWM 7-serie occasion een andere doelgroep trekt dan uw X1 model. Probeer uw advertentietekst daarop aan te passen. Verplaats u in de potentiële klant en wat hij of zij graag wil weten over de auto.

Vermeldt tenminste altijd de verkoopvoorwaarden en mogelijkheden tot garantie en eventuele financiering. Het is ook verstandig om alle optie’s en onderscheidende factoren te beschrijven. Hiermee heeft u de basis voor een goede advertentietekst

Omhoog